Find masser af børneunderholdning på streaming

Find masser af børneunderholdning på streaming

Har du fået børn for nylig, eller kan du snart kalde dig forælder, kan det være godt at vide, at du med fordel kan skaffe dig et abonnement på diverse streamingtjenester, da det bugner med underholdning for børn derinde.

Der er både betalte og gratis alternativer, og du skal ikke være bange for, at du løber tør for underholdning lige foreløbig. Der er tusindvis af timer at vælge imellem, og der er noget for børn i alle aldre. Her kommer TV bredbånd til sin ret.

Disse tjenester har masser af underholdning for børn

Hvis du ikke er sikker på, hvilke tjenester du skal tilmelde dig, har vi her lavet en hurtig guide til dig med de bedste anbefalinger.

Først og fremmest kan det være en god idé at have en konto hos Netflix, da der nok ikke er andre steder, der har et lige så stort udvalg for børn.

Dernæst kan Viaplay også være et rigtig godt bud. Skal det være gratis, kan du gøre brug af Youtube eller DR TV, hvor du finder en masse gode ting gratis.

Overvej om du har brug for traditionelt flow tv

I takt med at dine børn kommer til at se en masse på streaming, kan det være, du skal til at overveje, om der overhovedet er nogen grund til at have kabel-tv.

Det kan også være, at du selv er begyndt at bruge streaming meget mere nu om dage, og hvorfor skulle du så blive ved med at betale flere hundrede kroner hver eneste måned for at have adgang til en masse kanaler, du alligevel sjældent ser, fordi du foretrækker at streame en film eller en serie i stedet for?

Så hvis du endnu ikke er hoppet fra, kan det i den grad anbefales at tænke over det.

Disney i Danmark

En tjeneste du heller ikke må gå glip af, er Disney+ når de åbner i Danmark. Disney har trukket alt deres indhold fra alle andre tjenester for at putte det på deres egen platform. Til gengæld kan du så også næsten finde alt, hvad Disney nogensinde har produceret derinde.

Det er perfekt med et abonnement hos dem, hvis du elsker Disney, og hvis du gerne vil give dine børn mulighed for at få et lige så nært forhold tl Mickey Mouse og alle de andre, som du selv har haft gennem din egen barndom. Så er det bare med at få en konto hos dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.