Børnesange

Divider
Populære

Børnesange

Icon 01

Tumlinger

(12 måneder– 23 måneder)

Før børnehave

(2 år)

Børnehave

(3 år)

For alle

(Alle aldersgrupper)

Som du sikkert ved, så findes der et hav af børnesange, og der bliver hele tiden lavet flere. Selvfølgelig er der de gode gamle klassikere, som du måske også selv har sunget som barn, men der er stadig dygtige musikere, der bliver ved med at lave nye numre til børn.

Her tager vi et kig på nogle af de mest populære børnesange, og så hjælper vi dig med at finde vej frem til de bedste steder, hvor du nemt og gratis kan afspille børnesange.

10 af de mest populære børnesange

Men vi starter ud med at tage et kig på de mest populære børnesange. Der er store chancer for, at både du og dit barn vil kunne nikke genkendende til følgende numre. Hvis ikke, er det jo bare med at hoppe ind og lytte til dem sammen, når I får mulighed for det.

Her er altså top 10 over de mest populære børnesange.

  1. Jeg er en papegøje fra Amerika
  2. Stop den lille kænguru
  3. Puff den magiske drage
  4. Jeg gik mig over sø og land
  5. Jens Hansen havde en bondegård
  6. Lille Peter Edderkop
  7. Mester Jakob
  8. En elefant kom marcherende
  9. Hjulene på bussen
  10. Mariehønen Evigglad

Lyt nemt til børnesange på Youtube eller Spotify

Hvis du ikke lige ved, hvor du skal finde børnesange nemt og hurtigt, kan vi anbefale dig at hoppe en tur ind på enten Youtube eller Spotify. Begge steder fungerer rigtig godt til at høre børnemusik.

På Youtube er der rigtig mange gode blandede numre, mens du på Spotify kan finde rigtig mange børnealbums, hvilket også kan være rart engang imellem, så du ikke aktivt skal vælge et nyt nummer, hver eneste gang et nummer er slut. Så brug disse to tjenester hvis du vil gøre det nemt for dig selv.

Lad dit barn selv vælge musikken

Hvis dit barn er stort nok til at kunne betjene en iPad eller en smartphone, kan du også lade barnet selv vælge musikken. Du kan eventuelt sammen med barnet gå i gang med at oprette barnets egen playliste, så barnet kan samle alt det bedste musik et og samme sted.

Det er en rigtig nem og overskuelig måde at holde styr på alle favoritterne. Det kan du eksempelvis nemt gøre ved at bruge Spotify. Det kræver dog naturligvis en vis alder, før du kan begynde at gøre dette med dit barn, men det er sjovt, når først de kan være med til at vælge.

Masser af muligheder for at høre børnemusik live

Du behøver heller ikke at nøjes med at lytte til musikken derhjemme. Der er nemlig mange muligheder for at tage dit barn med ud og lytte til børnemusik live. Der er som regel altid et arrangement i nærheden, hvor du kan tage dit barn med hen og lytte til børnesange.

Det er blandt andet tit noget, der er på plakaten i storcentre, hvis der skal være noget underholdning for børn. Så kommer der tit musikere og underholder med børnesange, som virkelig kan være en sjov oplevelse for selv de mindste børn.

Lad dit barn selv vælge musikken

Lille Peter Edderkop

Mester Jakob

Hjulene på bussen

Mariehønen Evigglad

Icon 01