Let adgang til underholdning for børn på nettet

Let adgang til underholdning for børn på nettet

Hvis du savner underholdning for de små, kan det nemt lade sig gøre at finde på nettet. Online er der alt det underholdning, du overhovedet kan drømme om, og du kan meget nemt finde både gratis og betalt indhold til dine unger.

Med CBB mobilt bredbånd kan det også lade sig gøre at tage underholdningen med i sommerhuset, i campingvognen eller hvor I nu ellers skal hen. Sammenligning mobildækning er altid en god ide, inden du vælger det rette abonnement.

Masser af programmer for børn

Du finder blandt andet en masse børneprogrammer på nettet  – herunder bl.a. på de mange streamingtjenester. Stort set alle streamingtjenester har deres eget børneunivers, hvor der ligger masser af serier og tv-programmer for de mindste.

Det er blevet meget nemmere at finde underholdning til børnene, der ikke længere bare skal nøjes med det, der er i tv. Førhen var det jo sådan, at de skulle se Ramasjang for at få underholdning, når de ville, eller vente til weekenden, hvor der kom børneunderholdning på de store kanaler også. Men nu om dage er det hele at finde på streaming, når det skal være.

Bøger og lydbøger for de mindste

Hvis de er kommet i en alder, hvor der er blevet glade for at læse eller lytte til lydbøger, kan det også meget nemt lade sig gøre at finde frem til en hel del af disse. Det kan blandt andet nemt ske via apps.

Du kan eksempelvis bruge apps som Mofibo, Storytel eller Nextory, som indeholder et kæmpe udvalg af bøger til børn. Her kan du finde alt fra nye børnebøger til klassikere fra Astrid Lindgren eller Bjarne Reuter. Der er et stort udvalg, og det er en meget nem måde at finde bøger til de små, uden at du skal på biblioteket.

Sang og musik i børnehøjde

Skal der være sang og musik, kan du også nemt finde det på bl.a. Spotify eller Youtube. På Youtube er der den fordel, at der typisk også er en musikvideo til, hvilket kan være ganske underholdende for de små.

Men på Spotify, der kan være gratis at bruge akkurat som Youtube, finder du mange albums og playlister for de mindste, som også fint kan fungere, hvis der bare skal være lidt baggrundsmusik, når de leger. Du kan nemt streame musikken, og har du Bluetooth højtalere i hjemmet, kan du let lade musikken flyde ud af dem uden problemer.

Både betalt og gratis

Der findes et hav af hjemmesider og apps, du kan gøre brug af, når du gerne vil finde noget til de mindste, de kan blive underholdt af. Ud af de apps, vi har kigget på her, er Youtube, Spotify og DR TV blandt andet gratis at bruge.

Har du ikke noget problem med at bruge lidt penge, kan du finde masser af underholdning på eks. Viaplay, Netflix og TV2 Play. Du kan også betale for et Spotify abonnement, hvis du ikke er interesseret i at få reklamer ind mellem numrene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.