Hele familien kan være med til at grille

Hvis der er noget, der er hyggeligt at være sammen om som familie, så er det uden tvivl at grille. Plejer I ikke at være sammen om det, er det måske i år, det skal laves om.

Når grillen i år bliver trukket frem fra skuret og overtrækket til grillen bliver taget af, er det da bare med at sørge for, at I i år får grillet en masse sammen. Det er den perfekte aktivitet for hele familien, hvor alle kan være med.

Planlæg aftensmaden sammen

For det handler ikke bare om at grille sammen. Det er hele processen omkring det, som I kan være sammen om. Til at starte med kan I sætte jer ned og planlægge menuen sammen. Hvad vil I have at spise? I kan eventuelt lade det gå på skift, så der er en, der bestemmer i dag, og så er der en anden, der bestemmer næste gang.

Det er en rigtig god måde at få involveret ungerne mere i madlavningen, og det er bare noget andet, og ikke mindst sjovere, at grille. Det er sjovere måde at lave mad på.

Køb ind sammen

Når I så har fundet ud af, hvad menuen skal bestå af, kan I tage ud og handle ind sammen. Du kan også lade ungerne gå ud og handle ind alene, hvis de har mod på det, og hvis de er store nok til at kunne klare indkøbene alene.

Hvis I tager ud og handler ind sammen, er det altid vigtigt at tage det stille og roligt. I har god tid, og lad være med at gøre det lige op til fyraften, hvor butikkerne vrimler med mennesker. Så bliver det aldrig en hyggelig tur i byen, men derimod mere stressende og det er ikke meningen.

Grill og spis sammen

Når det hele så er handlet ind, skal I jo til at lave maden. Det hele skal gøres klart, og så skal der tændes op i en grill, så I kan få lagt maden over.

Så kan ungerne også lærer, hvordan de tænder op i grillen, og de er med til hele processen fra at have planlagt menuen, købt råvarerne og lavet maden i sidste ende.

Hvis I ikke har gjort dette før, er det bare med at komme i gang med at grille sammen. Det kan give jer utroligt mange hyggelige timer sammen som familie.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.