Derfor skal du se julekalender med dine børn i år

Derfor skal du se julekalender med dine børn i år

Er du ikke så god til at huske at se julekalender med dine børn, er det måske i år på tide at få det gjort. Ungerne elsker at se julekalender sammen med sine forældre, og måske kommer du også til at synes lige så godt om det.

Er det mange år siden, du sidst har set en julekalender, kan du glæde dig til at se, hvordan julekalendere ser ud nu om dage. Der er nok sket meget, siden du sidst så med.

Dine børn elsker det

Men du skal jo mest af alt gøre det for dine ungers skyld. Det er utroligt hyggeligt at samles omkring aftenens julekalender alle sammen i stuen. Her er der plads til at falde til ro og være sammen med familien i en ellers sikkert travl julemåned.

Går i glip af et afsnit, kan i med garanti finde jeres julekalender online. De fleste steder, der sender julekalendere, har det med at lægge dem op på deres online service, så du bl.a. kan se TV2’s julekalender på TV2 Play og DR’s julekalender på DR TV.

Julekalendere bliver kun bedre

Selvom julekalenderne var gode i gamle dage, er det altså kun gået en vej for dem. Der bliver lagt rigtig mange penge og ressourcer i at lave julekalendere nu om dage, og du kan derfor glæde dig til et højt niveau inden for både produktion og skuespil, når du sætter dig til rette foran en moderne julekalender.

Det er selvfølgelig ikke noget, som dine unger lægger mærke til, men det er jo også godt, hvis vi voksne kan være underholdt, når vi skal sidde og se en julekalender med familien. Der må gerne være noget for både børn og voksne, så du ligefrem glæder dig til at se med i morgen.

Hygge for hele familien

Julekalendere har i mange år været ensbetydende med hygge for hele familien. Og det bliver det også ved med at være. Foruden juleaften og dagene bagefter, er julekalenderen virkelig et samlingspunkt i den travle december måned, hvor mørket bliver længere og længere, og hvor vi putter os ekstra meget i sofaen.

Er du ikke så god til at huske at sætte tid af til familien i julemåneden, er det at se julekalender med dine unger hver dag en god huskeregel. Så er I sammen om noget, og de vil elske dig for det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.