3 måder du kan hjælpe dine børn økonomisk

3 måder du kan hjælpe dine børn økonomisk

Har du et ønske om at hjælpe dit barn økonomisk, er der flere muligheder for at gøre det. Og her snakker vi ikke bare om at give penge til dit barn eller at give pengene som en gave.

Der er en række muligheder for at hjælpe dit barn økonomisk, eller for at investere penge på dit barns vegne. Herunder kommer vi til at tage et nærmere kig på nogle af de muligheder, du som forælder har.

Lav en børneopsparing

For det første kan du jo vælge at lave en børneopsparing til dine børn. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at der er en øvre grænse for, hvor meget du må sætte ind på en børneopsparing. Så hvis du gerne vil “give” dine børn flere penge end det, der kan lade sig gøre via en børneopsparing, skal du tage et nærmere kig på de øvrige punkter på denne liste.

Men en børneopsparing kan være en rigtig god start for dit barn, og det kan ende med at blive til relativt mange penge over de første 18 år af barnets liv.

Få et aktiedepot

Hvis du gerne vil investere penge for dit barn, kan det være oplagt at tage et nærmere kig på at lave et aktiedepot. På den måde har du mulighed for at give dit barn værdipapirer, og fordelen ved det kan være, at der ikke er noget øvre loft på, hvor meget du må investere på denne måde, som du vil finde ved en almindelig børneopsparing.

Der er flere muligheder for at komme i gang med at lave et aktiedepot. Du kan snakke med din egen bank om det, eller du kan tage et nærmere kig på en løsning som Nordnet.

Giv barnet lommepenge mod at lave pligter i hjemmet

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge en mere lavpraktisk løsning som at give barnet lommepenge mod at lave pligter i hjemmet. Det kan være en god måde til at lære dit barn om at arbejde for sine penge, og det kan være en god kombination med de øvrige elementer på listen.

Der er også mange familier, hvor børnene bare får lommepenge, men der kan være en god lektie i at lære at lave noget for sine penge, så derfor kan det anbefales med nogle pligter i hjemmet for at tjene sine lommepenge.

Mangler du gardiner i hjemmet, så læs mere her. Så kan du blandt andet finde mere viden om montering af plissegardiner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.